CV Tuning
Duurzame Energie

Het optimaliseren van de efficiëntie van uw CV-installatie.

Verwarming

Bekijk de mogelijkheden zoals radiatortypes, unieke designradiatoren, plint en infrarood.

Regeltechniek

Voor al uw in- en afstelwerkzaamheden en A-pomp en lucht-vuil afscheiders.

Onderhoud Installaties

Spoelen en reinigen verwarming installaties en verkoop cv-ketels.

Loodgieterswerk

Ook voor uw sanitaire toestellen en dakgoten.

Plintverwarming

Plintverwarming combineert het beste van twee werelden: de eenvoud en regelsnelheid van radiatoren en het comfort en de ruimtebesparing van vloerverwarming.

Vloerverwarming is voor veel mensen een mooi alternatief voor radiatoren. Het is een comfortabele en onopvallende manier van verwarmen. Maar onder vloeren van hout, laminaat en tapijt is vloerverwarming beduidend minder effectief. ThermaSkirt plintverwarming is dé energiezuinige oplossing voor nieuwbouw en bestaande huizen. Er zijn geen ingrijpende aanpassingen voor nodig: een ThermaSkirt plint vervangt in een keer uw huidige plinten én radiatoren. Net als vloerverwarming verdeelt ThermaSkirt de warmte op laag niveau gelijkmatig over de hele ruimte. Plintverwarming kan echter veel sneller dan vloerverwarming reageren op uw warmtebehoefte. Kortom: een geweldige combinatie tussen verwarming en verfraaiing van uw woning.

 

 

De plintverwarming die uw huis verwarmt...

Stelt u zichzelf eens voor, een huis zonder radiatoren, waar u het ontwerp zo van kan bepalen en kan regelen met meubilair zoals u dat zelf wil of een controleerbare, comfortabele en een energiezuinige verwarming systeem dat reageert in een paar minuten en toch net zo goed werkt met vloerbedekking, laminaat, parket, vinyl of plavuizen.
De maximale lengte van 1 plint is 6 meter, hiermee kunnen bijna alle wanden met 1 stuk plint worden bedekt.
ThermaSkirt is een eenvoudig, innovatief en een bewezen verwarming systeem dat de verwarming combineert met een stijlvol, strak en onopvallende plint.
 
Geen cv-ketels, geen radiatoren en geen vloerverwarming meer nodig.
ThermaSkirt is eenvoudig te installeren en aan te sluiten op elke cv-ketel of elektrisch circuit, ongeacht of het om een bestaand huis of om een nieuwbouw huis gaat.
Met meer dan 30.000 wereldwijd geïnstalleerde systemen is ThermaSkirt een toonaangevend product en de nummer 1 alternatief in radiatoren en  vloerverwarming.
Niet voor niets is ThermaSkirt ‘S-werelds slimste verwarmingssysteem...  

Kickspace plintverwarming

Wanneer er behoefte is aan meer ruimte in de keuken, maar een radiator neemt deze kostbare ruimte in, dan is de oplossing eenvoudig: een Kickspace®! De Kickspace® is een compacte inbouwverwarming die het mogelijk maakt om radiatoren uit het keukenbeeld te laten verdwijnen.

Door de radiator te verwijderen en een Kickspace® toe te passen wordt er ruimte gecreëerd die nodig is voor bijvoorbeeld inbouwapparatuur of meer nuttige meters aanrechtblad.


Contact opnemen

Van der Haak Installaties

Telefoonnummer:
06 55 37 50 58

Postadres: 

Eckhartstraat 33
9746 BN Groningen

 

Bel mij terug

Niet bereikbaar? Dan zijn wij bezig met een klus! Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

 

Voor alles geldt: wilt u meer informatie? vraag het ons, we helpen u graag verder!
 

Uw naam


Uw telefoonnummer