CV Tuning
Duurzame Energie

Het optimaliseren van de efficiëntie van uw CV-installatie.

Verwarming

Bekijk de mogelijkheden zoals radiatortypes, unieke designradiatoren, plint en infrarood.

Regeltechniek

Voor al uw in- en afstelwerkzaamheden en A-pomp en lucht-vuil afscheiders.

Onderhoud Installaties

Spoelen en reinigen verwarming installaties en verkoop cv-ketels.

Loodgieterswerk

Ook voor uw sanitaire toestellen en dakgoten.

Opgewekte stroom zelf gebruiken

Opgewekte stroom zelf gebruiken 

Infrarood paneel verwarming van DRL                                  

Infraroodverwarming is comfortabel. U kunt dit vergelijken met de straling van de zon. Infraroodverwarming verwarmt niet de lucht, waardoor de lucht droog wordt, maar juist alle objecten zoals in de ruimte en ook de mensen. Infraroodverwarming verwarmt net als de zon; de meest natuurlijke wijze van verwarmen! De WIST (Wireless Intelligent Saving Technology) Infra-Rood panelen zijn plafond/wand panelen met een snoer/stekker aansluiting en een, op de achterzijde van het paneel, gemonteerde schakelunit die draadloos communiceert met de WIST Draadloze Wandthermostaat. Deze VERPLICHT toe te passen WIST Draadloze Wandthermostaat kan 4 panelen aansturen en MOET SEPARAAT BESTELD WORDEN! Breed assortiment De Infra-Rood panelen WIST zijn standaard leverbaar in de afmetingen 600x300mm, 600x600mm, 600x900mm, 600x1200mm en 600x1500mm. De panelen bestaan uit mat wit veiligheidsglas en zijn uitgerust met een aluminium frame (type FRAME) of zonder frame (type ELEGANT). De panelen zijn ook leverbaar in allerlei RAL kleuren of met foto opdruk.

 

       
         

ELEKTRISCH | DRL RADIATOREN

 

Elektrische radiatoren zijn in principe gewone radiatoren, maar dan op stroom. Het grootste voordeel van een elektrische radiator is z’n flexibiliteit: waar een stopcontact is, kunt u een elektrische radiator plaatsen. Met een elektrische radiator kunt u uw woning eenvoudig op een duurzame manier verwarmen. Bijvoorbeeld in de combinatie met zonnepanelen.

Zeker voor ruimtes die u in een bepaalde periode op temperatuur wilt hebben, is een elektrische kachel een uitstekende oplossing.De badkamer is typisch zo’n plek die vaak koud is. Omdat er simpelweg geen centrale verwarming aanwezig is of omdat de radiator nog niet op temperatuur is.

 

   
     

Contact opnemen

Van der Haak Installaties

Telefoonnummer:
06 55 37 50 58

Postadres: 

Eckhartstraat 33
9746 BN Groningen

 

Bel mij terug

Niet bereikbaar? Dan zijn wij bezig met een klus! Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

 

Voor alles geldt: wilt u meer informatie? vraag het ons, we helpen u graag verder!
 

Uw naam


Uw telefoonnummer