CV Tuning
Duurzame Energie

Het optimaliseren van de efficiëntie van uw CV-installatie.

Verwarming

Bekijk de mogelijkheden zoals radiatortypes, unieke designradiatoren, plint en infrarood.

Regeltechniek

Voor al uw in- en afstelwerkzaamheden en A-pomp en lucht-vuil afscheiders.

Onderhoud Installaties

Spoelen en reinigen verwarming installaties en verkoop cv-ketels.

Loodgieterswerk

Ook voor uw sanitaire toestellen en dakgoten.

Decentrale Warmteterugwinning

Decentrale Warmteterugwinning

 

Fijnstof

De luchtkwaliteit is in de een op de zeven Nederlandse huizen het grootste deel van de dag onvoldoende als gevolg van schadelijk fijnstof. Het Longfonds meldt dat. Fijnstof is een verzameling voor zwevende minuscule deeltjes, die diep in de longen kunnen doordringen. In huis komen de deeltjes vrij door onder meer bakken en braden, kaarsen of de open haard. Ook komen er fijnstofdeeltjes van buiten naar binnen. Te veel fijnstof kan leiden tot vermoeidheid, benauwdheid, infecties aan de luchtwegen en op langere termijn longziektes als
astma en COPD, aldus het Longfonds   [bron het Longfonds; gezondheid & co 14-02-2018]


ClimaRad  energiezuinig en gezond

Ventilatie


Goede ventilatie is essentieel voor een gezond binnen klimaat. Een gezond binnenklimaat is geen sluitpost, maar een recht van bewoners en gebruikers. Vooral in nieuwe en gerenoveerde woningen en in scholen leidt onvoldoende aandacht voorde ventilatie tot allerlei klachten en problemen. Een breed geaccepteerde conclusie is dat ventilatie veel meer aandachtmoet krijgen dan voorheen.

Met ClimaRad van B naar A [energielabel]

Met goede isolatie en een moderne warmte-opwekker (Hr107 ketel of warmtepomp) komt de woning doorgaans op label D of C. Ligt de ambitie echter op B of A, dan moeten aanvullende maatregelen gezocht worden. Mogelijke oplossingen zijn dan CO gestuurde raamroosters, centrale WTW, zonneboiler of PV cellen.

Of decentrale WTW (en dat is ClimaRad).

Goede ventilatie in woningen is essentieel. Dagelijkse handelingen van bewoners, zoals koken, wassen en douchen, zorgen voor een slechte binnen luchtkwaliteit. Wanneer het binnenklimaat niet optimaal is, is de kans op gezondheidsproblemen groter. Vooral ouderen en kinderen zijn kwetsbaar in dergelijke situaties. Tegenwoordig worden woningen steeds beter geïsoleerd en kierdicht gebouwd of gerenoveerd. Dat is winst voor de bewoners. Echter, voor een goede binnen luchtkwaliteit bent u afhankelijk van het goed functioneren van uw ventilatiesysteem.

 

Goede ventilatie zorgt immers voor een comfortabele woning met een gezond binnenklimaat. ClimaRad heeft speciaal voor de ventilatie van woningen oplossingen ontwikkeld, waarbij het binnenklimaat op individueel niveau optimaal geregeld wordt. Decentrale ventilatie, lage onderhoudskosten en hoog comfort maken ClimaRad tot de ideale oplossing die breed toepasbaar is in de markt. Omdat de oplossingen ook nog eens toegespitst zijn op de individuele behoefte, zorgt het voor tevreden bewoners.

 

   
   

Contact opnemen

Van der Haak Installaties

Telefoonnummer:
06 55 37 50 58

Postadres: 

Eckhartstraat 33
9746 BN Groningen

 

Bel mij terug

Niet bereikbaar? Dan zijn wij bezig met een klus! Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

 

Voor alles geldt: wilt u meer informatie? vraag het ons, we helpen u graag verder!
 

Uw naam


Uw telefoonnummer