CV Tuning
Duurzame Energie

Het optimaliseren van de efficiëntie van uw CV-installatie.

Verwarming

Bekijk de mogelijkheden zoals radiatortypes, unieke designradiatoren, plint en infrarood.

Regeltechniek

Voor al uw in- en afstelwerkzaamheden en A-pomp en lucht-vuil afscheiders.

Onderhoud Installaties

Spoelen en reinigen verwarming installaties en verkoop cv-ketels.

Loodgieterswerk

Ook voor uw sanitaire toestellen en dakgoten.

Loodgieterswerkzaamheden: Zink en Koperwerk

Dakgoten

Dakgoten zijn niet alleen functioneel maar bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling van uw woning. Niet alleen standaard mast- en dakgoten maar ook op maat gemaakte goten, voor nieuwe woningen, vervanging van bestaande dakgoten en bovendien voor restauratie van monumentale bouwwerken.
Het verwerken van koper en zink werk is veelal nog ambachtelijk werk, de montage en verwerking vereist echte vakmanschap, die u bij ons kunt vinden.


Zinken dakgoten

Het vervaardigen van zinken dakgoten is arbeidsintensief maar daar staat tegenover dat de kwaliteit en de levensduur het bijna altijd aantrekkelijk maken om voor zink te kiezen. Bij een op de juiste wijze aangebrachte dakgoot of bekleding voor een dakkapel of erker is een lange levensduur geen uitzondering. Om die reden zijn verreweg de meeste goten uitgevoerd in zink. 
Een eventuele lekkage kan in een zinken goot betrekkelijk snel en eenvoudig gerepareerd worden, denk b.v. aan een beschadiging door een dakpan of takken. Dit in tegenstelling tot een kunststof goot die vaak geheel vervangen moet worden.

Zink op dakkapellen en alle voorkomende zinkwerkzaamheden in en om het huis, bijvoorbeeld: luifels, zinken zijwangen, kilgoten en vijverranden. De bovengenoemde materialen kunnen worden toegepast voor het afvoeren van regenwater. Steeds vaker wordt kunststof verdrongen door zink vanwege zijn uitzonderlijk mooie en degelijke uitstraling.

 

Koperen dakgoten

Koper is een materiaal dat niet alleen een zeer specifieke uitstraling heeft maar eveneens een uitzonderlijk lange levensduur. Onder invloed van lucht en neerslag vormt koper een ondoordringbare oxidehuid die in eerste instantie donkerbruin van kleur is en vervolgens verder verkleurt naar het karakteristieke groen.

   
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Appendages

Contact opnemen

Van der Haak Installaties

Telefoonnummer:
06 55 37 50 58

Postadres: 

Eckhartstraat 33
9746 BN Groningen

 

Bel mij terug

Niet bereikbaar? Dan zijn wij bezig met een klus! Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

 

Voor alles geldt: wilt u meer informatie? vraag het ons, we helpen u graag verder!
 

Uw naam


Uw telefoonnummer