CV Tuning
Duurzame Energie

Het optimaliseren van de efficiëntie van uw CV-installatie.

Verwarming

Bekijk de mogelijkheden zoals radiatortypes, unieke designradiatoren, plint en infrarood.

Regeltechniek

Voor al uw in- en afstelwerkzaamheden en A-pomp en lucht-vuil afscheiders.

Onderhoud Installaties

Spoelen en reinigen verwarming installaties en verkoop cv-ketels.

Loodgieterswerk

Ook voor uw sanitaire toestellen en dakgoten.

Hygiëne Boilers

Hygiëneboilers; met één, twee of drie buis-warmtewisselaars inhoud van 150 tot 5000 ltr. verticale of horizontale uitvoering.

 
 

 

 

OEG vers-waterboilers voldoen aan de hoogste eisen van drinkwaterhygiëne en energie-efficiëntie. De opbouw van deze boilers is fundamenteel verschillend van conventionele, tapwaterboilers. Een ingebouwde RVS spiraalbuis scheidt het drink- van het verwarmingswater en fungeert gelijktijdig als krachtige warmtewisselaar. Daarmee worden de voordelen van een buffervat gecombineerd met die van een doorstroomverwarmer. Het verse water stroomt, alleen als er behoefte aan tapwater is, door de RVS spiraalbuis

waarbij de gelaagdheid van het verwarmingswater niet wordt verstoord. Hiermee wordt een zeer laag energieverbruik bereikt en legionella veilig drinkwater gegarandeerd. Een legionella beschermingsprogramma in de regeling is daardoor niet meer nodig. Door extra selecteerbare buiswarmtewisselaars kunnen meerdere warmtebronnen worden geïntegreerd en ook hun energie worden opgeslagen in de verswaterboiler. De vers-waterboilers zijn verkrijgbaar, met één, twee of drie buiswarmtewisselaars in de maten van 150 tot 5000 liter. De eindverbruiker heeft altijd hygiënisch


schoon, vers water op de gewenste temperatuur beschikbaar.
Energie klasse A+  en tien jaar garantie op de boiler!
Horizontale opslagvaten kunnen worden toegepast op plaatsen die voor staande opslagvaten zijn uitgesloten (bijvoorbeeld achter het knieschot, de kruipruimte of onder trappen). Hierdoor kunnen de voordelen van een verswaterboiler worden benut, zelfs met beperkte beschikbare ruimte.

Wilt u meer informatie Wij helpen U graag verder, vraag de brochure aan of vul het contact-formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij verzorgen graag een vrijblijvend offerte voor U

 

Contact opnemen

Van der Haak Installaties

Telefoonnummer:
06 55 37 50 58

Postadres: 

Eckhartstraat 33
9746 BN Groningen

 

Bel mij terug

Niet bereikbaar? Dan zijn wij bezig met een klus! Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

 

Voor alles geldt: wilt u meer informatie? vraag het ons, we helpen u graag verder!
 

Uw naam


Uw telefoonnummer